Na osnovu Zapisnika Komisije za ocjenu ispunjavanja uslova i kriterija iz Javnog poziva za dodjelu finansijske pomoći  poslovnim subjektima iz turističko-ugostiteljskog sektora Hercegovačko-neretvanskog kantona, ministar trgovine, turizma i zaštite okoliša donio je Odluku o korisnicima finansijske pomoći iz sredstava „Transfer za jačanje turističkih kapaciteta“.

Obavještavamo korisnike sredstava da će potpisivanje ugovora o dodjeli sredstava, uz obavezno pridržavanje propisanih epidemioloških mjera, biti upriličeno u sjedištu Ministarstva (Braće Fejića bb, Mostar) u vremenu od 10:30 do 14:30 sati prema sljedećem rasporedu:

  • Srijeda, 9. februara 2022. poslovni subjekti iz djelatnosti smještaja KD 55 šifra djelatnosti 55.10  i KD 55.90
  • Četvrtak, 10. februara 2022. poslovni subjekti iz djelatnosti smještaja KD 56 šifra djelatnosti 56.10
  • Petak, 11. februara 2022. poslovni subjekti iz djelatnosti smještaja KD 55 šifra djelatnosti 55.20  i šifra djelatnosti 55.30

Na zakazano potpisivanje ugovora ovlaštena lica korisnika dužne su sa sobom ponijeti jedan od dokumenata za identifikaciju,  pečat i broj protokola. Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije možete nas kontaktirati na telefon 036/552 922

Tekst Odluke, kao i popis prijava koje nisu ispunile formalno-pravne uslove iz Javnog poziva,  možete preuzeti u prilogu.

Odluka o korisnicima finansijske pomoći iz sredstava Transfer za jačanje turističkih kapaciteta

Prilog Spisak prijava koje nisu ispunile formalno-pravne uslove iz JP