Kulturna događanja kao dodana vrijednost turističkoj ponudi destinacije, ali i nezavidan financijski položaj institucija kulture u našem društvu, bile su teme danas održanog sastanka ministra Ajdina Teletovića s Almirom Mujkanovićem, ravnateljem JU Narodno pozorište Mostar.

Tijekom sastanka na kome su otvorene brojne teme o umjetnosti i kulturi kao značajnom segmentu turističke ponude, ministru Teletoviću uručena je zahvalnica JU Narodno pozorište Mostar za doprinos u obilježavanju prošlogodišnje velike obljetnice ove kulturne institucije – 67 godina postojanja Narodnog pozorišta Mostar i 65 godina od otvaranja pozorišne zgrade, ali i za potporu održavanju XIII. međunarodnog festivala komedije „Mostarska liska 2016“.

Ministar Teletović zahvalio je na dodijeljenom priznaju naglasivši kako su Ministarstvo trgovine, turizma i zaštite okoliša i Vlada HNŽ itekako svjesni činjenice da različita kulturna događanja povećavaju stupanj atraktivnosti turističkog mjesta, ali i obogaćuju svakodnevni život građana Hercegovačko-neretvanske županije, te da će u okviru realnih mogućnosti nastaviti pružati  potporu njihovom održavanju i obogaćivanju.