Ajdinu Teletoviću, ministru trgovine, turizma i zaštite okoliša u Vladi Hercegovačko-neretvanske županije u srijedu, 5. listopada u Konjicu, dodijeljena je zahvalnica za doprinos u organizaciji Sedmog međunarodnog festivala hrane „Konjic food-fest 2016“.

Zahvalnicu ministru Teletoviću, ali ostalim dobitnicima među kojima je i županijski ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Donko Jović, nakon svečanosti  otvaranja Festivala uručio je Emir Bubalo, načelnik općine Konjic koja je uz Savez poljoprivrednih udruženja te općine organizator ovog festivala hrane.

„Konjic food-fest“ je dvodnevni festival hrane na kojem se na platou SC Partizanovo predstavljaju domaći poljoprivredni proizvodi i prerađevine, ali i kulinarska umijeća na zadane teme što doprinosi obogaćivanju turističke ponude ovog kraja. Brojnošću izlagača, ali i raznolikošću predstavljenih proizvoda i njihovom kvalitetom, ovogodišnji „Konjic food-fest“ premašio je prethodne  u što su se obilaskom izložbenih štandova mogli uvjeriti svi posjetitelji „Food-festa“ u Konjicu.

Uz ministra Teletovića, otvaranju Sedmog međunarodnog festivala hrane „Konjic food-fest 2016“ nazočili su i ministri u Vladi HNŽ Donko Jović, Adnan Faladžić i Suad Balić, ali zastupnici iz HNŽ u federalnom i državnom Parlamentu, Osman Ćatić i Salko Sokolović te Salem Dedić, načelnik općine Jablanica.

Konjic2                                            Konjic3