Na temelju Zapisnika Povjerenstva za ocjenu ispunjavanja uvjeta i kriterija iz Javnog poziva za dodjelu financijske potpore  poslovnim subjektima iz turističko-ugostiteljskog sektora Hercegovačko-neretvanske županije, ministar trgovine, turizma i zaštite okoliša donio je Odluku o korisnicima financijske potpore iz sredstava „Transfer za jačanje turističkih kapaciteta“.

Obavještavamo korisnike sredstava da će potpisivanje ugovora o dodjeli sredstava, uz obvezno pridržavanje propisanih epidemioloških mjera, biti upriličeno u sjedištu Ministarstva (Braće Fejića bb, Mostar) u vremenu od 10:30 do 14:30 sati prema sljedećem rasporedu:

  • Srijeda, 9. veljače 2022. poslovni subjekti iz djelatnosti smještaja KD 55 šifra djelatnosti 55.10  i KD 55.90
  • Četvrtak, 10. veljače 2022. poslovni subjekti iz djelatnosti smještaja KD 56 šifra djelatnosti 56.10
  • Petak, 11. veljače 2022. poslovni subjekti iz djelatnosti smještaja KD 55 šifra djelatnosti 55.20  i šifra djelatnosti 55.30

Na zakazano potpisivanje ugovora ovlaštene osobe korisnika dužne su sa sobom ponijeti jedan od dokumenata za identifikaciju,  pečat i broj protokola. Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije možete nas kontaktirati na telefon 036/552 922

Tekst Odluke, kao i popis prijava koje nisu ispunile formalno-pravne uvjete iz Javnog poziva,  možete preuzeti u prilogu.

Odluka o korisnicima financijske potpore iz sredstava Transfer za jačanje turističkih kapaciteta

Prilog Popis prijava koje nisu ispunile formalno-pravne uvjete iz JP