WiFi u turizmu i ugostiteljstvu tema je stručno-edukativne konferencije koju u sklopu XIX. međunarodnog sajma gospodarstva Mostar 2016 organizira Ministarstvo trgovine, turizma i zaštite okoliša.

Konferencija će biti održana u srijedu, 13. travnja 2016. godine u prostoru Mostarskog sajma – Paviljon I, Dvorana 4 s početkom u 11,00 sati,  a namijenjena je hotelijerima i ugostiteljima, turističkim agencijama, institucijama zaduženim za promidžbu turizma, nevladinom sektoru  i jedinicama lokalne zajednice.

Konferencija se održava pod pokroviteljstvom Vlade HNŽ i u suradnji s programskim partnerom EMC d.o.o. Sarajevo, a cilj joj podizanje razine  znanja i svijesti o značaju koji usluge bežičnih tehnologija (WiFi) imaju u privlačenju turista, poticanju veće izvanpansionske potrošnje, promociji  turističke i ugostiteljske ponude destinacije te razmjeni dojmova, fotografija i iskustva putem e-maila i društvenih mreža, čime se automatski promovira destinacija, hotel, restoran, kao i Hercegovačko-neretvanska županija i BiH općenito. Posebnu vrijednost konferenciji WiFi u turizmu i ugostiteljstvu dat će primjeri dobre prakse koje će sudionicima konferencije predstaviti eminentni stručnjaci iz našeg turistički razvijenijeg okruženja.

„Pridružite nam se i postanite dio priče koja nudi optimizam i vjeru u našu svjetliju turističku budućnost“, stoji u pozivnici koju potpisuje ministar Ajdin Teletović i možete je preuzeti OVDJE.

Radujemo se Vašem dolasku!